Balkanlar Master Atletizm Şampiyonası

Tarsus Amerikan Koleji, 21-23 Eylül 2018 tarihinde Slovenya’nın Celje şehrinde yapılan Balkan Atletizm Şampiyonası’na oldukça fazla sayıda temsilci gönderdi. Okul Başdanışmanı Andrew Leathwood (cirit ve 5000 m), Dr. Ali Cerrahoğlu (yüksek atlama), Yeşim Cerrahoğlu (5000 m yürüme yarışı) ve SEV Yönetim Kurulu üyesi Rasim Karakurt (yüksek atlama ve 5000 m) Tarsus Amerikan Kolejini, Sağlık ve Eğitim Vakfını başarılı bir şekilde temsil ettiler. Tarsus Amerikan Kolejini temsil eden sporcular; cirit, yüksek atlama ve yürüme yarışlarında çeşitli madalyalar kazandılar, Balkan ülkelerindeki eski arkadaşları ile görüşme fırsatı buldular ve yeni arkadaşlar edindiler. Mr. Leathwood’un arkadaşlarından birinin evine davet edildiklerinde ise Balkan kırsalının harika manzaralarının ve geleneksel Slovenya yemeklerinin tadını çıkardılar.

Şampiyonaya katılan tüm temsilciler; öğrencilere, öğretmenlere ve mezunlara hayatları boyunca fiziksel olarak aktif olmayı önerdi.