Farklı Dönemlerden TAC Mezunları Yeni Öğretmenleri Yayla Evinde Ağırladı

13 Ekim Pazar günü Tarsus Amerikan Koleji (TAC) Mezunlar Derneği üyeleri, Tarsus Amerikan Koleji eğitim kadrosuna bu yıl katılan öğretmenlere, okulun Namrun köyündeki yayla evinde “hoş geldiniz” dedi. Tüm misafirler gün içerisinde TAC Mezunlar Derneği Sekreteri Betül Abla’nın hazırladığı yiyeceklerin, içeceklerin keyfini çıkarıp sohbet ederken TAC mezunları, yeni öğretmenlere okulun tarihi ile ilgili bilgiler verdiler. Mezunlar, öğretmenlere sorular sorarak onları daha iyi tanımaya çalıştılar. TAC Mezunlar Derneği üyeleri, TAC’nin gelecek nesillere bırakmayı hedeflediği güçlü gelenekler hakkında bilgiler verdiler. Öğle yemeğinden sonra Türk ve yabancı öğretmenler, civardaki yürüyüş yollarını keşfetmek ve Namrun Kalesi’ni görmek için yayla evinden ayrıldılar. Tüm öğretmenler ve mezunlar büyüleyici yayla manzaralarını fotoğraflarıyla ölümsüzleştirdiler.