Hasan Karamehmet İlkokulu sınıf öğrencilerine yönelik akademik destek programı

Hasan Karamehmet İlkokulu 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik akademik destek programı bu yıl da öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle başladı. 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin 10 farklı ders grubunda eğitim alabilecekleri program, mayıs ayının sonuna kadar devam edecek. Toplum liderleri yetiştirmeyi kendine görev edinen Tarsus Amerikan Koleji, sadece kendi öğrencilerine değil yakın çevredeki öğrencilerin de gelişimine destek olarak bu misyonunu en iyi şekilde yerine getiriyor.