Tarsus Amerikan Kolejinde Aşure Günü Etkinliği

Tarsus Amerikan Koleji öğrencilerinin önerisi ve Sofra ekibinin desteğiyle ihtiyaç sahibi bir ailenin çocuklarının eğitimine destek amaçlı Aşure Günü Etkinliği gerçekleştirildi.

TAC bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik Türk gelenek ve göreneklerini tanıtmak ve ihtiyaç sahibi bir aileye gönüllü olarak yardım etmek açısından oldukça önemliydi.

Bunun yanı sıra yardımseverliği ve paylaşımcılığı simgeleyen bu geleneksel tatlı tüm okul ortamını bir araya getirdi ve etkinlik herkes tarafından büyük ilgi gördü.