Unser Oktoberfest’18

Bu yıl yine farklı bir konsept ile dokuzuncu kez düzenlenen Oktoberfest Etkinliği, 11 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Nisan Zeynep Kurşun ve Alpay Özküçük’ün sunumuyla başlayan etlkinlik, “İzmir DAS-AKADEMIE”nin hazırladığı  ”Die Tollen Vier” (Muhteşem Dörtlü) adlı yarışmayla devam etti. Stickler Oditoryum’a gelen öğrenciler öncelikle iki gruba ayrıldılar. Çekişmeli geçen bu yarışmada farklı etkinlikler bulunmaktaydı. Bu eğlenceli atmosfer içinde kazanan grup üyeleri ödüllerini aldılar. Ama sadece Stickler Oditoryum’da değil, Unity Binası giriş katı ve yemekhane hatta çalan okul zilinde bile Oktoberfest enerjisi hissedildi. Menüde sosis, patates salatası, pişmiş kırmızı lahana salatası ve Berliner tatlısı gibi yiyecekler sunuldu. Etkinliğin amacı, öğrencilere farklı kültürleri yakından tanıtmak ve sevdirmekti.