Doğayı Bahçemize Taşıdık!

TAC’de Çadır Kampı Keyfi

Tarsus Amerikan Koleji Beden Eğitimi Bölümü öncülüğünde 21 Eylül 2018 Cuma günü "Hazırlık Sınıfları Çadır Kampı Etkinliğinin dördüncüsü gerçekleştirildi. 124 öğrenci ve 27 öğretmenin katılımıyla TAC bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik kamp çadırlarının kurulmasıyla başladı. Çeşitli spor aktiviteleri ve oyunlarla devam eden etkinlikte öğrenciler yarışmanın keyfine varıp kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Tüm öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı mangal partisinden sonra karaoke, gece futbolu ve voleybolu maçlarıyla ortam daha eğlenceli bir hale dönüştü. Gece yarısına doğru öğrenciler kamp ateşinin başında mısır yiyip sohbetler ederek eğlenmeye devam ettiler. Öğrenciler sabah kahvaltılarını yaptıktan sonra çadırlarını topladılar ve çevre temizliği yaparak kampı tamamladılar.

Öğrenciler; dostlukların, arkadaşlıkların ve paylaşmanın yaşandığı kamptan güzel anılar biriktirerek ayrıldılar.