Almancada Etkinliklere Devam

Almanca dersinde 10. sınıf öğrencileri “kıyafetler ve sıfatlar” konusunu pekiştirmek için gruplar halinde etkili bir kelime çalışması yaptılar. Önce bildikleri sonrasında da araştırdıkları kelimelerle çalışmayı sürdürdüler. Buldukları kelimeleri küçük kâğıtlara yazdıktan sonra sınıfta bulunan giysi görselleriyle eşleştirip çamaşır ipine astılar. Bu alıştırmada öğrenciler araştırma, grup içinde çalışma becerilerini geliştirdiler ve kelimeleri daha somut olarak algılayabildiler.