TAC’ de “Dünya Felsefe Günü”

2002’ den bu yana Kasım ayının üçüncü haftası “Dünya Felsefe Günü” olarak kutlanmaktadır.20 Kasım 2018 Salı günü ise okulumuzda Felsefe Günü etkinliği düzenlendi.

Kutlama etkinliği çerçevesinde, “Dünya Felsefe Günü” ile ilgili öğrenciler tarafından projeler hazırlandı ve derslerde bu projeler sergilendi.

Oditoryumda hazırlanan programda ise, Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğretim Üyesi Prof. Dr. Taşkıner Ketenci konuk olarak katıldı. Ketenci “Felsefe gözüyle Sosyal Medya” konulu konuşmasını yaptı. Bu çerçevede iletişim araçlarının kullanımı ve sosyal medyayı gençlerin gözünden anlatan Ketenci’nin konuşması öğrenciler tarafından keyifle izlendi.