RYLA

23 Kasım Cuma günü Okul Başdanışmanı Andrew Leathwood Adana’da, Rotary Genç Liderlik Toplantısı’nda (RYLA) “Liderlik Sanatı” konulu bir konferans düzenlemiştir. Katılımcılar, Çukurova Üniversitesi’nde okumakta olan ve ayrıca Erasmus programı kapsamında Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu öğrencilerdi. Türkiye, Romanya, Suudi Arabistan, Togo, Kamerun ve Almanya’dan gelen gençlerin çok zengin sohbetlerine sahne olan bu etkinlikte, Mr. Leathwood, onlarca yıllık liderlik deneyimlerini etkileşimli bir tartışma formatında gençlerle paylaşmıştır.