TAC 10 Kasım’da Matemde

9.05’te tüm TAC’lilerin nefesi durdu ve kalbimiz sadece Gazi Mustafa Kemal Paşa için attı.

İkinci Yabancı Dil Bölümünün önderliğinde hazırlanmış olan Atatürk’ü Anma Programı duygusal anlamda dolu dolu geçti. Tören saygı duruşu ile başlayıp sonrasında Müdür Yardımcısı Orhan Baycık’ın TAC’lileri etkileyen duygu dolu sözleri ile devam etti.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu Atatürk’ü Anma Töreni’ne yönelik sunu günün anlam ve önemini yansıttı.

Sude Ekici’nin Atatürk’e adlı şiiri okumasının ardından “Biz Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” oratoryosu ve “Atatürk ve Kurtuluş Dönemi”ne ait bir mizansen sergilendi. Daha sonra Cenk Çeken’ in sazı eşliğinde Atilla İlhan’ın “Mustafa Kemal” şiiri seslendirildi. Aysel Büyükkardeş, “Ben seni görmeden sevdim” şarkısını, piyanoda Zeynep Levent ve TAC Yaylı Grubu eşliğinde seslendirdi. Programın sonunda öğrenciler “Atatürk Olmak” adlı oyunu sahneledi.