Tarsus Amerikan Koleji Öğrencileri CNR Mersin Kitap Fuarında!

24 Kasım-3 Aralık 2018 tarihlerinde Mersin’de dördüncüsü düzenlenen CNR Kitap Fuarına, Tarsus Amerikan Koleji 9-C sınıfı öğrencileri 28 Kasım 2018 Çarşamba günü Tük Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Bilgen Milas ve Özlem Özdemir eşliğinde katıldı. Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından; öğrencileri okumaya teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlenen etkinlik bu sene de amacına ulaştı. Çok sayıda yayınevinin bulunduğu fuarda öğrenciler yeni çıkan kitapları görerek istedikleri kitapları aldılar.