Tarsus Amerikan Koleji Lise Erkek Basketbol A Takımı Mersin Şampiyonu

2018-2019 eğitim-öğretim yılında, okul basketbol takımımız oynadığı tüm müsabakaları kazanarak Mersin Şampiyonu olmuştur. İl ve İlçelerden 50’den fazla okul takımının katılımı ile gerçekleşen Lise Genç Erkekler A kategorisi Basketbol müsabakaları sonucunda, Tarsus Amerikan Koleji Lise erkek basketbol takımı, namağlup şampiyon olarak, okulumuzu 10-13 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan, Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Grup Birinciliğinde temsil etme hakkı kazanmıştır.

Müsabakalar sonunda sıralama şu şekilde olmuştur.

1-TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

2-EVRENSEL KÜLTÜR KOLEJİ