Üsküdar Amerikan Koleji Sonbahar Basketol Turnuvası

30 Kasım – 02 Aralık 2018 / İstanbul

Sonbahar Basketbol Turnuvası, 30 Kasım – 02 Aralık 2018 tarihlerinde, Üsküdar Amerikan Kolejinde, SEV okullarının katılımları ile gerçekleşmiştir.

Sonbahar Basketbol Turnuvası’na; Üsküdar Amerikan, İzmir Amerikan, Tarsus Amerikan ve SEV Amerikan kolejlerinin hem kız hem de erkek takımları katılmıştır.

Turnuva, 30 Kasım 2018 Cuma günü tüm SEV okullarının Üsküdar Amerikan Kolejine ulaşması ile öğlen saatlerinde başlamıştır. TAC öğrencilerinin üç gün boyunca başarılı müsabakalar yapmalarının yanı sıra, Üsküdar Amerikan Koleji öğrencilerinin evlerinde misafir olmaları, yeni dostluklar kurmaları, kardeş okulların öğrencilerinin gerek sosyal gerek sportif paylaşımlarda bulunmaları, bağlı bulundukları okulları gelenekleri ile temsil etmeleri oldukça değerliydi.

Sonbahar Basketbol Turnuvası, 02 Aralık 2018 Pazar günü saat 14.00’te ödül töreni ile son bulmuştur. Turnuva sıralaması şu şekilde oluşmuştur:

Erkeklerde:

1. Tarsus Amerikan Koleji
  2. Üsküdar Amerikan Koleji
  3. SEV Amerikan Lisesi
  4. İzmir Amerikan Koleji

Kızlarda:

1. İzmir Amerikan Koleji
  2. Üsküdar Amerikan koleji
  3. SEV Amerikan lisesi
  4. Tarsus Amerikan Koleji

Sosyal, sportif ve kültürel olarak gerçekleşen bu etkinliklerin vakıf kardeş okullarını birbirlerine daha çok yaklaştıracaktır. Yeni ve köklü arkadaşlık temellerinin atılmasını sağlayan bu tarz etkinlikler tüm SEV okulları için oldukça değerli.