Fransızca dersinde yaptığımız etkinlik

10. sınıf öğrencilerimiz Fransızca dersinde farklı stillerde kıyafetleri ve renklerle ilgili deyimleri öğrendiler. İlk olarak önceden araştırdıkları stilleri dergilerden ve farklı materyallerden bulup daha sonra grup çalışması altında öğrendikleri kelimeleri kullanarak proje yaptılar. Yaptıkları projeleri sınıfta sundular. Çalışma sonunda yaptıkları çalışmayı sınıfın ve koridorun duvarına astılar. Bu etkinlikte öğrenciler araştırma becerilerini ve grup içinde çalışma becerilerini geliştirdiler.