TAC 11. ve 12. Sınıf öğrencilerinin Hasan Karamehmet öğrencilerine Yeni Yıl partisi

TAC 11. ve 12. Sınıf öğrencilerinin toplum hizmeti kapsamında çalışmaları devam ediyor. Bu yıl da kardeş okulumuz Hasan Karamehmet öğrencilerine harika bir Yeni Yıl partisi düzenlediler. Süslemelerden, ikramlara, hediyelerden görev dağılımına kadar her detayla ilgilenen IB öğrencilerimiz öğrencilerimizin gözünde umut, yüzünde gülümseme kalplerinde sevgi bıraktılar. Emeği geçen öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.