Stickler’da İngilizce Konuşun!

Hazırlık ve 11 IB İngilizce Öğretmeni Johanna Jacobsen önderliğinde Hazırlık E ve F sınıfları, geçtiğimiz günlerde Stickler'ın ikinci katındaki koridoru süslediler. Afişlerini hazırlamak için hazırlık öğrencileri, teknoloji derslerinde Bilgisayar Bilimi Öğretmeni Onur Subaşı'ndan öğrendikleri, çevrimiçi bir grafik tasarım programı olan “CANVA”yı kullandılar. Her öğrenciden, Stickler koridorlarında İngilizce kullanımını teşvik eden bir afiş hazırlaması istendi. Ms. Jacobsen, bu projeyi kullanarak öğrencilere, ders dışında İngilizce dil becerilerini kullanmanın değerini bir kez daha hatırlattı.

TAC misyonunun bir parçası olarak öğretmenler, öğrencilerinin İngilizce ve Türkçeyi iyi konuşan bireyler olmalarını hedefliyor. İki dilliliği geliştirmek ise günlük dil kullanımını gerektiriyor ve öğretmenlerimiz, öğrencileri Stickler’da ve kampüs genelinde İngilizce konuşmaya teşvik ediyorlar.