Houston Üniversitesi Biyomedikal mühendislik bölümünden Yar. Doç. Dr. Fırat İnce öğrencilerimizle bir araya geldi

19 Aralık 2018, Çarşamba günü Houston Üniversitesi Biyomedikal mühendislik bölümünde öğretim üyesi olarak çalışan Yar. Doç. Dr. Fırat İnce öğrencilerimizle bir araya geldi. 9 ve 10.  Sınıf öğrencilerimizle buluşan Fırat İnce, biyomedikal mühendisliği ve bu alandaki gelişmeleri paylaştı. Öğrencilerimiz biyomedikal mühendisliği hakkında bilgi edinmenin yanında, merak ettikleri soruları sorma şansını yakaladılar.