Ukrayna Şirket Kurulumu

Kariyer Günü 2018

11 Aralık, Salı günü, 24 alanda ve hepsi de kariyerinde çok güçlü olan TAC Mezunu konukların yer aldığı, 9-12 sınıf öğrencilerimizin kariyer ve meslek planlamalarını yapmalarında eşsiz katkı sağlayan çalışma gerçekleştirildi. Kariyer gününde öğrencilerimize yetenek, ilgi ve değerlerini fark ederek bunları nasıl geliştirebileceklerini öğretmek hedeflenmiştir. Öğrencilerin de bu sayede gelecekte neler yapmak istediklerini daha kolay bir şekilde planlayabilmeleri sağlanmaktadır. Bu özel gün Okul İdaresi, TAC Mezunlar Derneği, Kurumsal İletişim ve Rehberlik Servisinin çok uzun çalışmaları sonucu başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.