TAC Lise Erkek Basketbol Grup Birinciliğinde

Tarsus Amerikan Koleji Lise genç erkek basketbol A takımı, 09-12 Ocak 2019 tarihlerinde, Adana da gerçekleşen, Okul Sporları Lise genç erkekler A kategorisi Türkiye Grup Birinciliği müsabakalarında, okulumuzu başarı ile temsil etmiştir. 12 farklı ilden gelen okul takımları ile mücadele eden takımımız, Türkiye de çok fazla okulun katılımı ile gerçekleşen bu kategoride, müsabakalarını birinci sırada bitirerek, güzel bir sonuç ile sezonu tamamlamıştır.

Turnuvaya Katılan Takımlar:

• TARSUS AMERİKAN KOLEJİ,
  • TED ANKARA KOLEJİ,
  • KİLİS ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ,
  • İSTANBUL ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ,
  • GAZİANTEP ÖZEL BENİM ANADOLU LİSESİ,
  • ANTALYA ÖZEL SINAV ANADOLU LİSESİ,
  • KARAMAN ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ,
  • KAHRAMANMARAŞ ÖZEL İSMET KARAOKUR SİMYA ANADOLU LİSESİ,
  • OSMANİYE TOBB FEN LİSESİ,
  • KONYA ÖZEL DİLTAŞ ANADOLU LİSESİ,
  • HATAY İSTİKLAL MALZUME ANADOLU LİSESİ,

Dört gün boyunca oynanan müsabakalarda, Tarsus Amerikan Koleji Lise erkek A basketbol takımı olarak, bütün maçlarımızı kazanarak, 06-10 Şubat 2019 tarihinde Osmaniye de yapılacak olan Okul sporları Lise genç erkekler A kategorisi Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı kazandık.