Türkiye için liderler, dünya için liderlik” ilkesiyle 127 yıldır eğitim veren Tarsus Amerikan Koleji’nin (TAC) düzenlediği Kariyer Günü’nde alanında başarılı ve söz sahibi TAC mezunlarını biraraya getiriyor.

Tarsus Amerikan Koleji (TAC), öğrencilerinin eğitim hayatına ve kariyer gelişimine önemli katkılar sağlayan Kariyer Günü’nde bu yıl da lider isimleri bir araya getiriyor. Alanında başarılı ve söz sahibi Türkiye’nin dört bir yanındaki TAC mezunları, Tarsus’taki tarihi kampüste öğrencilerle buluşup, meslek seçimi ve kariyer planlamasıyla ilgili deneyimlerini paylaşacaklar.

Program için lütfen linke tıklayınız