TAC Gençler (A) Atletizm Erkek Takımı ‘’Mersin 4.’sü’’

12-13 Şubat tarihlerinde, Mersin/Nevin Yanıt Atletizm Sahasında yapılan Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları sonucunda; Erkek Takımımız ‘’Mersin 4.’sü’’ olmuştur. Gençler (B) Kız-Erkek ferdi yarışan sporcularımızda değişik kategorilerde dereceye girip bizleri gururlandırmışlardır. Ayrıca Başar Eren YELKEN Yüksek Atlama branşında, Azra GÜZELOCAK ise Gülle Atma branşında baraj derecelerini geçerek, Türkiye Okullar arası Gurup Birinciliği yarışmalarına katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi bize yaşattıkları bu büyük mutluluk için tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

2018–2019 Puanlı Atletizm İl Müsabakalarında Okulumuzu Temsil Eden

Öğrenciler ve Branşları: