Hazırlık Sınıfları Kimya Deneylerinde

18-22 Şubat haftası içerisinde Hazırlık sınıflarının Fen Bilimleri dersleri, Unity binasında bulunan Kimya Laboratuvarı'nda deneyler yaparak geçti.

Bu etkinlik, öğrencilerin yıl boyunca öğrendikleri, bilim araçlarıyla deney yapma, fiziksel değişiklikleri gözlemleme, karışımları ayırma ve bulgularını bir laboratuvar raporuna yansıtmadan önce verileri analiz etmeyi de içeren becerileri ve kavramları gözden geçirmelerini sağladı.

Fen Bilimleri Bölüm Başkanı ve IB Kimya Öğretmeni Mr. Mark Pfeifer, hazırlık sınıfı öğrencilerini Kimya Laboratuvarı'nda karşılayarak sınıflara, laboratuvar deneylerini tanıttı.