Kitaplarla Dolu Bir Fuar!

CNR Mersin Kitap Fuarı bu yıl 28 Kasım-06 Aralık 2015 tarihleri arasında kapılarını kitapseverlere açtı. Mersin Kitap Fuarı’nı Tarsus Amerikan Koleji öğrencileri de ziyaret ettiler.

Kitap okumanın önemini her fırsatta, farklı etkinliklerle vurgulayan ve bu sonsuz dünyaya öğrencilerini çekmeye çalışan Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün farklı sınıf düzeylerindeki öğrencilerle gerçekleştirdiği ziyaret 02 Aralık 2015 tarihinde hayat buldu. Kitabın ve okuma eyleminin merkeze alındığı gezide “her zevke ve karaktere uygun, kişilerin beklentilerini karşılayabilecek bir kitabın varlığı, hayatı anlamak ve tanımak için okumanın gerekliliği” vurgusunda bulunuldu. Gezi, öğrencilerin ilgi ve meraklarına yönelik kitap alımlarıyla sonlandırılırken yakında yapılacak Onkoloji Ziyareti ‘ne dönük olarak temin edilen çocuk kitapları da sorumluluk duygusunu geliştirme adına önemli birer araç hâline geldi.