Waterloo Üniversitesi’nin Pascal-Cayley ve Fermat  Matematik Yarışmaları

Tarsus Amerikan Koleji hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri 27 Şubat Çarşamba günü Waterloo Üniversitesi’nin her yıl düzenlediği Pascal-Cayley ve Fermat Matematik Yarışmalarına toplam 89 öğrenci ile katılmıştır. Öğrencilerin hem İngilizce hem matematik becerilerini ölçen bu sınav ile her sene öğrencilerimiz, diğer ülkelerdeki öğrencilerle kendilerini kıyaslayabilme şansı bulmaktadırlar. Açıklanması yaklaşık 1 ay sürecek bu sınavda, öğrencilerimizin başarılı sonuçlar elde etmelerini dileriz.