Değerleriyle Güçlenen Tarsus Amerikan Koleji

130 yıllık köklü bir geçmişi olan Tarsus Amerikan Koleji, sahip olduğu değerlerden gücünü alarak bütün kampüs toplumuna birçok güçlü ve faydalı beceriler katacak bir projeye başlamıştır. Bu projede 12 haftalık bir beceri programı, sınıf öğretmelerimiz ile rehberlik servisi tarafından uygulanacaktır. Antalya Üniversitesi görevli akademisyenlerinin önderliğinde yürütülen bu projenin ilk adımı 15 ve 16 Şubat 2019 tarihinde hem Psikolojik Danışmanlar ve idareciler hem de öğretmenlerimiz ile ilk paylaşım ve koordinasyon toplantıları ile başlamıştır. Bu sürecin sonucunda öncelikle öğrencilerimiz ve bütün okul kültürünün olumlu beceriler kazanarak okulumuza yeni değerler katacaklarına inanıyoruz. Bu desteği ve fırsatı sunan Sağlık ve Eğitim Vakfı yetkililerine tekrar teşekkür ederiz.