1 Mart Toplum Hizmeti “MAKERS LAB”

Tarsus Amerikan Koleji MAKERS Kulubü öğrencileri bilgi ve deneyimlerini küçük kardeşleriyle paylaşmaya devam ediyor.

Tarsus Amerikan Koleji MAKERS Kulübü öğrencileri Kaleburcu Köyü İlkokulu öğrencilerini okulumuzda ağırlayarak onlara atık malzemelerden yeni bir şey üretmenin önemini anlattılar. 4 saat boyunca farklı ürünler yapan minik öğrenciler unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Yaşadığı topluma faydalı olmayı ve liderlik etmeyi hayat felsefesi olarak benimseyen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.