Atletizmde Büyük Başarı !

16-17 Mart 2019 tarihlerin de Antalya’da yapılan Okullar Arası Gençler Puanlı Atletizm Gurup Birinciliği yarışmasında Gençler A Kategorisinde, Başar Eren YELKEN Yüksek Atlama branşında 1.82 ‘lik derecesiyle 3. olmuştur. Azra GÜZELOCAK ise Gençler B Kategorisinde, Gülle Atma branşında 9.98’lik derecesiye 4. olmuştur.

Yüksek Atlama branşında, baraj derecesini geçen öğrencimiz Başar Eren YELKEN, Nisan ayında Mersin’de yapılacak olan, Gençler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.