TAC EYP Kulübü Koç Forum’ 19’da!..

Tarsus Amerikan Koleji Avrupa Gençlik Parlamentosu Kulübü (TAC EYP) öğrencileri, Koç Lisesi’nde düzenlenen Koç Forum İngilizce EYP etkinliğine katıldılar. Resmi görevliler için beş gün süren organizasyonda 9. sınıf öğrencilerimizden Yiğit Acar – Chairperson; Alper Girgin ve Emre Güler ise Journalist olarak görev yaptı. Avrupa’nın çeşitli sorunlarına çözüm arayan delegelere rehberlik eden bu etkinlikte TAC öğrencileri mükemmel bir deneyimin yanı sıra hiç kopmayacak arkadaşlar da edinmenin mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerimizi bu güzel etkinlikteki yüksek başarılarından dolayı tebrik ediyor ve bu başarılarının devamını diliyoruz.