9. Sınıflar Bilim Yarışması

9. Sınıf Bilim Yarışması, 6 Mart Salı günü Stickler Oditoryumu'nda 3. derste yapıldı. 9.sınıf öğrencilerinin hepsi ve birçok öğretmen üçer kişiden oluşan sınıf temsilcilerini desteklediler.

9A: Nil Miray Ergin, Yiğit Tutaş, Ömer Affan Soykök

9B:  Doğa Bölükbaşı, Zeynep Eylül Tuncay, Ramazan Bulut

9C:  Yağız Kaan İdilman, Selin Ok, Yiğit Ali Yurtseven

9D: Mustafa Safa Yücel, Ali Efe Özdemir, Mert Erdem

9E: Beste Yazdıçutan, Damla Duman, Ahmet Akif Can

9F: Güneş Doğan, Öncel Aldanmaz, Deniz Kandemir

Tüm 9.sınıf öğrencileri temsilcilerini desteklerken, temsilcilerde öğretmenleri tarafından hazırlanan biyoloji, kimya ve fizikle ilgili soruları çözdüler. Zorlu sorulara ayrılan bir dakikalık zaman sebebiyle sınıf temsilcileri heyecanlı ve gergin anlar yaşarken, dört yarışma turunun sonunda liderlik için üç takım finale kaldı. 9A, 9D ve 9F'yi temsil eden takımlar gergin bir bekleyişle soruları çözdü ve ilk soru sonunda 9A sınıfı temsilcileri galip geldi.

Kazanan takıma cuma günü yapılan haftalık bayrak töreninde ödül sertifikaları verilecek ve 9A sınıfı da bir ödül alacak. Fen bölümü olarak yarışmaya yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz.

Mark Pfeifer

Fen Bölümü Başkanı