Mersin Akdeniz Engelli Bakımevi Ziyareti

Tarsus Amerikan Koleji Matematik Bölümü, 9 Mart 2019 günü gönüllü öğrenciler ile Mersin Akdeniz Engelli Bakım Evini ziyaret etti. Öğretmenleri Bikem Can ve Hilal Biçer rehberliğindeki öğrencilerimiz, bakımevi sakinlerine özlem duydukları sohbeti ve ilgiyi göstererek onları önemsediklerini hissettirdiler. Sohbetleri sırasında öğrenciler, bakımevi sakinlerinin bazılarının ilginç, bazılarının zorlu hayat serüvenini dinlerken çok etkilendiler. Getirdikleri pastaları ikram edip tekrar gelmeye söz vererek ziyareti sonlandırdılar. Bu etkinlikte görev alan Boran Altuntop, Mertay Karakaş, Hasan Berhan Demirhan, Aytaç Onur İlbeyi, Burak Gök ve Fazıl Osman Yılmaz’a çok teşekkür ederiz.