TAC’de Türkçe Münazara Turnuvası

Tarsus Amerikan Koleji Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Türkçe Münazara Kulübü öncülüğünde 01 Mart 2019 tarihinde TAC Münazara Turnuvası gerçekleştirildi.  Özel Toros Fen Lisesinin de hazır bulunduğu etkinlik, TAC Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Niyazi PAVLAZ’ın münazara hakkında yaptığı bilgilendirici sunum ile başladı. Bu sunum sayesinde münazara hakkındaki bilgilerini pekiştiren öğrenciler, bir dostluk maçı ile düşüncelerini çarpıştırdılar. Dostluğun kazandığı bu münazara maçı sonrasında iki okulun en iyi konuşmacıları seçildi. Turnuva sonunda misafir okul öğretmen ve öğrencilerinin hepsi, etkinlikte görevli tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek TAC’den ayrıldılar.