Toronto Üniversitesi Uluslararası Biyoloji Yarışması

11. sınıf MEB öğrencileri ve 11 IB öğrencileri

Toronto üniversitesinin Hazırladığı Biyoloji yarışması 25 Nisan Perşembe günü tüm dünya ile aynı anda başlatıldı. Türkiye saatine göre saat 20:00 da başlayan sınavda öğrencilerimiz 9. Sınıftan bu zamana kadar kazandıkları Biyoloji bilgilerini kullanarak sorulara cevap vermeye çalıştılar.

75 dakika süren sınav sonunda öğrencilerimizin bir çoğu soruların ait olduğu konuları bildikleri ve bu nedenle soruların birçoğuna çok rahat cevap verebildikleri yorumlarını yaptılar.

Yaptığımız bu sınav sayesinde hem öğrencilerimizin bilgi birikimlerini tüm dünya ile aynı anda test etme fırsatını yakalamış olduk.