Waterloo Üniversitesi Fryer-Galois ve Hypatia Matematik Yarışmaları

Tarsus Amerikan Koleji öğrencileri 11 Nisan Perşembe günü Waterloo Matematik yarışmalarının ikinci ayağı olan Fryer, Galois ve Hypatia sınavlarına katıldılar. Sınavlar, öğrencilerin anlama, yorumlama ve matematiksel işlem becerilerini ölçen 4 adet açık uçlu sorudan oluşuyordu. 9, 10 ve 11. sınıf seviyelerinden toplamda 60 öğrencinin katıldığı, sonuçları yaklaşık bir ay sonra açıklanacak bu sınavda ter döken bütün öğrencilerimizin başarılı sonuçlar elde etmelerini dileriz.