TAC Uçurtma Şenliği

TAC- Interact kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında CAS işbirliği ile Uçurtma Şenliği aktivitesini gerçekleştirdik. Artık bir TAC klasiği haline gelen bu etkinlikte Kanberhöyüğü köyünden gelen çocuklar kendileri için hazırlanan rengârenk uçurtmaları görünce çok mutlu oldular ve uçurtmaları uçurarak gönüllerince eğlendiler. Şenliğe olan ilgiden memnun olan öğretmen ve öğrencilerimiz de onlara eşlik ederken kendi çocukluklarına dönme fırsatı yakaladılar.

Etkinliğe katılan tüm çocuklar okulumuzdan mutlu ayrılırken öğrencilerimiz de bir çocuğu mutlu etmenin hazzını yaşadılar.