IB Matematik Kampı

24-25 Nisan tarihlerinde 12. sınıf IB öğrencileri için IB Matematik Kampı düzenlendi. Bu iki gün boyunca matematik öğretmenleri ile yoğun bir tempoda çalışan öğrencilerimiz, konuları tekrar etme, eksiklerini kapatma ve soru örnekleri çözerek yaklaşan IB sınavlarına hazırlanma fırsatı buldular.

IB koordinatörümüzün desteği ile matematik bölümü tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve öğrenciler tarafından çok verimli bulunan IB Matematik Kampının, sonraki senelerde de devam etmesini diliyoruz.