“Bilgi Paylaşıldıkça Değerlenir”

7 Kasım cumartesi günü Toplum Hizmetleri kapsamında, Sosyal Bilimler Zümresi adına tarih öğretmenimiz  Hasan Turgut gözetmenliğinde, okulumuz öğrencilerinden Rıfat Tuğrul, Ege Telatar,  Ali Emir Asmar, Bertil Örtlek, Sude Sevindi, Doğu Yurtsever ve Can Umut Taş ile birlikte Tarsus’un Ulaş Köyü’nde bulunan Ulaş ilköğretim okuluna gidildi. Daha önce okulumuz gezici kütüphanesinden kitaplar almış olan öğrenciler okudukları kitapları verip, yeni kitaplar alma heyecanı ile bizleri karşıladılar. Yaz tatili boyunca okudukları kitapları teslim edip yeni kitaplarını aldılar.