Öğrenciler Coğrayfa Terimlerini yarışarak öğreniyorlar!

Web tabanlı test araçlarını kullandığımız bu dersimizde 10.sınıf öğrencileri Coğrafya dersinde zaman zaman zorlandıkları Topraklar konusuyla ilgili yeni bilgiler öğrenirken,birbirleriyle iş birliği yaparak doğru cevapları bulmak için yarışıyorlar. Öğrenciler hem oyun oynuyor hem de sorgulama, araştırma yapma, analiz etme fırsatı yakalıyorlar. Bu çalışmalar onlarda takım olarak çalışma ve üst düzey düşünme becerilerinin gelişimi açısında fayda sağlıyor.