Hazırlık Öğrencileri Tarsus’u Keşfediyor!

TAC Hazırlık öğrencileri, öğretmenler ve beraberindeki veliler, Tarsus'un tarihi yerlerini gezdiler.

Tur, Serpil Demir’in rehberliğinde yürütüldü.

Ziyaret edilen yerler arasında Aziz Paul Kilisesi, Ulu Cami, Tarihi Kırkkaşık Bedesteni, Davut Türbesi, Aziz Paul Kuyusu ve Antik Roma Yolu'nun dışındaki kapılar yer aldı.

Bedestenin duvarları büyük tahta kaşıklarla süslendiği için yaygın olarak "Kırkkaşık" olarak bilinen binanın tarihi hakkında bilgi edinilirken öğrencilere çay ikram edildi.

Gezi, öğrenciler kampüse dönmeden önce tatlı bir ikramla sona erdi.

Tarsus turu, öğrencilerin ve öğretmenlerin TAC kampüsünü çevreleyen tarihi hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağladı.