Müzik Resitali Coşkusu

Müzik Departmanı tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Müzik Resitali bu sene de coşkulu geçti. Öğrencilerimizin aylar süren çalışmalarla hazırlandığı resitale, hazırlık sınıfından 12. sınıf seviyesine kadar tüm dönem öğrencilerimiz katıldı. Klasik eserlerin yanı sıra, unutulmaz dizi ve film müzikleri, günümüz popüler şarkılarının da seslendirildiği resitalde öğrencilerimiz dinleyicilerden tam not aldı. Resitalde görevli tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.