TAC’de Demokrasi Şenliği

Tarsus Amerikan Koleji, 2019-20120 dönemi Öğrenci Birliği seçimleri, iki oturumda gerçekleşti. İlk oturumu 22 Mayıs 2019 / Çarşamba günü Stickler Oditoryumda yapılan seçimde, sınıflarca önerilen adaylar doğrultusunda ikinci turda yarışacak adayların belirlenmesi için oy kullanıldı.

24 Mayıs 2019 / Cuma günü gerçekleştirilen ikinci oturumda; yine tüm sınıflar bazında her dönemden bir kız bir erkek adaya oy verilerek 2. Tur Seçimi de tamamlanmış oldu. Tüm öğrenciler heyecanla, gelecek yıl kendilerini temsil edecek Öğrenci Birliğini sonuçlarını beklemektedirler.