TAC’de Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Fuarı Heyecanı

Sağlık ve Eğitim Vakfı Okulları arasında iki yılda bir düzenlenen “Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Fuarı” bu yıl TAC’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

10 Mayıs 2019’da, fuarın açılış töreninin ardından öğrenciler, projelerini sunmak için fuar alanına geçtiler. Büyük özveri ve istekle hazırlanan projelerin inceleme şansının elde edildiği bu fuarda, öğrencilerin heyecanları gözlerden kaçmadı. Proje sahibi öğrenciler, fuara gelen öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra Mersin Üniversitesi ve Tarsus Üniversitesinden gelen öğretim üyelerine de projelerini sundular.

11 Mayıs 2019 / Cumartesi günü yapılan ödül töreninde sekiz branş (Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi, Fizik, Kimya, Biyoloji, Teknoloji) ve 7 kategoride ödüller dağıtıldı.

Öğrencilerin yaratıcılıklarını ön plana çıkaran bu etkinlik için tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.