TEDed Kulübü

‘’TEDed Kulübü öğrencileri İdil Tünel ve Sude Ekici 4 Mayıs 2019 tarihinde kulüp öğretmenleri Tuğba Tüysüz eşliğinde TED Adana Kolejinde gerçekleştirilen TEDx konuşmasına katıldılar.

“Paylaşmaya Değer Fikirler” ilkesi doğrultusunda farklı alanlardan değerli insanları bir araya getiren bu organizasyonda “Kutup Yıldızı” teması ve “Kendi ışığında yol alma zamanı”  konusu ilham verici ve samimi konuşmalarla ele alındı. Öğrenciler kulüp etkinlikleri çerçevesinde keyifli bir gün geçirdiler.