Türkçe Tiyatro Kulübünün Başarılı Performansıyla “Açık Denizde”

Tarsus Amerikan Koleji Türkçe Tiyatro Kulübü sorumlu öğretmen ve öğrencilerinin bir yıllık yoğun çalışmalarının ürünü olan “Açık Denizde” adlı oyun, 15 Mayıs 2019 tarihinde sahnelendi. Oyuna ilgi büyüktü. Büyük balığın küçük balığı yemesini, güçlü olanın güçsüz olanı ezmesini konu alan oyunu 12. sınıf öğrencileri Melike Çağla Alpay ve Kutay İleri yönetti. Oyunda Emir Liceli, İlter Selekoğlu, Rezan Bağcıoğlu, Ferit Sezen ve Yüksel Yalçın rol aldı. Öğrencilerin performansları çok beğenildi. Oyun sonunda oyunun yönetmenleri ve 12. sınıf öğrencileri Kutay İleri, Melike Çağla Alpay’ın duygusal konuşmaları herkesi çok etkiledi. Türkçe Tiyatro Kulübü öğretmenleri Mikail İncir ve Tuba Karabağ’ın kapanış konuşmalarıyla izleyiciler Stickler Oditoryum’dan ayrıldı. Türkçe Tiyatro Kulübü öğretmen ve öğrencileri gelecek yıl oynayacakları oyunun çalışmalarına şimdiden başladı.