Bir TAC Geleneği;
TAC KARNAVAL...

17 Haziran Pazartesi günü TAC‘20 Dönemi Öğrenci Birliği tarafından organize edilen karnavalda öğrencilerimiz doyasıya keyifli bir gün ve akşam geçirdiler. Pazartesi günü son sınavlarına giren öğrencilerimiz öğlen karnaval için okulda kaldılar. Ünlü rock grubu Pinhani ile TAC öğrencileri heyecanlı bir basketbol maçı yaptılar ve karnaval etkinlikleri ile eğlenceli bir gün geçirdiler. Akşama doğru ECHO ve Aktör ile başlayan müzik şöleni, Pinhani Grubu’nun muhteşem konseri ile devam etti.

Her yıl geleneksel hale gelerek büyüyen TAC Karnavalı önceki yıllarda Evrencan Gündüz, Adamlar gibi ünlü sanatçılar ve grupları ağırladı. Bu karnavalın geleneksel hale gelmesini sağlayan ve bu değerli etkinlikte emeği olan Öğrenci Birliği’ne teşekkür ederiz.