2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Veda Ederken

2018-2019 eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşıldığı bu günlerde Tarsus Amerikan Koleji 2. Yabancı Diller Almanca Bölümü öğrencileri, her sene olduğu gibi bu sene de etkinlikler düzenleyerek yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu attılar. Yaşayarak öğrenme metodunu derslerde sık sık kullanan öğretmenlerimiz 10. sınıflarla “Essen, trinken und kochen” (yeme, içme ve pişirme) konusu adı altında Alman patates salatası, makarna salatası ve Waffel yaptılar.

Farklılaştırılmış eğitim metoduna uygun olarak tüm TAC 10. sınıf öğrencileri Almanca yemek tarifleri ile Almancayı öğrendiler. Dersin sonunda ise tüm sınıf eğlenerek yaptıkları yiyecekleri tükettiler. Öğrencilerimize güzel bir tatil diliyoruz.