TAC 2019 Mezuniyet Töreni Coşkusu!..

Tarsus Amerikan Koleji’nin 2019 Dönemi Mezunları, 20 Haziran’da düzenlenen güzel bir törenle keplerini giyip diplomalarını aldılar.

TAC’nin eşsiz kampüsünde düzenlenen törene SEV Vakfı yöneticileri, TAC Mezunlar Derneği, TAC idarecileri, öğretmenleri ve velileri katıldı.

Bu yılki mezuniyet töreninin konuk konuşmacısı TAC 1973 Dönemi Mezunu, Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz oldu. Okul Müdiresi Günseli Yüksel, Başdanışman Andrew Leathwood’un konuşmalarının ve okul birincisi Emirhan Nasıf, ikincisi Mert Yiğitbaşı ve üçüncüsü Melis Vural’a sertifikalarının takdiminin ardından okulumuzun en önde gelen ödüllerinden olan Dr. Ertan Dumanlı Örnek Öğrenci Ödülü, 11. sınıflardan seçilen Ege Yüceel’e Hüseyin Diriöz tarafından takdim edildi. İki yıldan bu yana okul birincimize verilen, SEV Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Yaltır, babası merhum “Ahmet Yaltır” adına verdiği 3.000 dolar para ödülü SEV Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Koçak tarafından okul birincimiz Emirhan Nasıf’a takdim edildi. Öğrenci Birliğinin devir-teslim töreninin ardından 12. sınıf öğrencileri mezuniyet sertifikalarını alıp, tarihi Stickler Binası’nın merdivenlerinde keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar ve yaşattılar.

TAC 2019 mezunlarımızı kutluyor ve yeni mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyoruz.