Zor Seçim

2019-2020 eğitim ve öğretim yılına başlarken kulüp etkinlikleri seçimi öğrenciler için ne kadar zorunlu da olsa aslında her zaman için eğlenceli ve heyecanlıdır. Eğitim yaşamı boyunca yapılan sosyal etkinlik ve kulüp çalışmaları öğrencinin bilgilerini deneyime dönüştürmesine olanak tanır.

Eğitim ve öğretimin başladığı ilk çarşamba okul bahçesinde kendilerini tanıtan kulüpler, öğrenciler tarafından bu yıl QR kod uygulaması ile seçildi. Sunulun 49 kulübün arasından öğrencinin yerleştirileceği ve tüm dönem veya yıl boyunca katılacağı bir kulübün seçiminin önemi öğrencilerimiz için oldukça büyük.

Tanıtımlara göre yaptıkları seçimden iki hafta sonra öğrencilerimize kulüp değiştirme fırsatı sunulacaktır. En son yapılacak olan seçimin ve yerleşmenin ardından öğrenciler faal bir şekilde kulübüne katılabilecektir.  Bu süreçte öğrenciler, çeşitli sosyal roller üstlenerek özgüven, ekip çalışması, analitik düşünme ve liderlik yeteneklerini geliştirirken aynı zamanda yaşama da hazırlanırlar.