Hasan Karamehmet İlkokulu Öğrencilerine Yönelik Toplum Hizmeti

2019-2020 TAC toplum hizmetleri tüm hızıyla başladı. Kardeş okulumuz Hasan Karamehmet İlkokulu öğrencilerine yönelik olan ve haftanın 4 günü 10 farklı dersten oluşan akademik destek programımız yoğun bir katılımla başladı. Yaklaşık 100 öğrenci ve velisinin katıldığı açılış toplantısına 11 IB öğrencileri liderlik etti ve oryantasyonu gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin yaşadıkları topluma olan ilgilerini canlı tutan akademik destek programımız, bu yıl da tüm hızıyla devam edecek.