“Mein Körper”

9. sınıf öğrencilerimiz Almanca dersinde farklı tarzlarda vücutlar çizerek vücudun parçalarını yazdılar; çizilen bu vücutlara farklı renklerde ve stillerde kıyafetler giydirerek projelerini süslediler. Öğrenciler, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında öğrenmiş oldukları “MEIN KÖRPER” konusunda bu yıl da öğrendikleri kelimeleri kullanarak grup halinde proje yaptılar ve bu aktivite ile konuyu pekiştirmiş oldular. Yaptıkları projeleri sınıfta sunduktan sonra sınıfın ve koridorun duvarlarına astılar. Bu etkinlikte öğrenciler araştırma ve grup içinde çalışma becerilerini geliştirdiler.