TAC MİMESİS Kulubü Öğrencileri Küçük Kardeşleriyle Buluştu.

TAC Mimesis Kulübü ve IB öğrencileri, Hasan Karamehmet İlkokulu 3 ve 4. sınıf kardeşlerine kendi yazıp yönettikleri oyunu sergiledi. “Cadı Oyuncaklara Karşı” adlı oyunda kötü kalpli bir cadının çocukların en sevdiği oyuncaklara karşı başlattığı savaş ve iyi kalpli oyuncakların mücadelesi anlatılıyordu. Etkili anlatımı, kostüm ve renkli dekorlarla süsleyen Mimesis Kulübü öğrencileri, küçük kardeşlerini çok mutlu etti. Performansın sonunda yaklaşık 70 kadar öğrenci oyundaki her karakterle tek tek fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.